Penescu: Gianinni ne-a tras în jos

Dezamăgit de cum au decurs lucrurile la FC Argeコ, patronul piteコtenilor, Cornel Penescu, este convins c・Dorinel Munteanu va readuce echipa pe linia de plutire

Reporter: Aţi pornit campionatul cu gînduri mari, dar pînă la urmă FC Argeş se zbate în lupta pentru evitarea retrogradării.
Cornel Penescu: într-adevăr, această primă parte a campionatului a fost o mare dezamăgire pentru mine. Am pornit la drum cu gînduri mari, poate şi pentru a-mi impulsiona jucătorii să lupte pentru un obiectiv îndrăzneţ. Pînă la urmă, perioada în care am fost antrenaţi de Gianinni a fost un dezastru. Italianul ne-a tras mult în jos, şi zece înfrîngeri consecutive arată cam totul despre potenţialul unui antrenor. Am greşit cînd l-am adus pe Gianinni, trebuia să mă mai uit şi la faţa omului. Era un începător în meseria de antrenor şi a comis foarte multe greşeli. Din nefericire, am avut mare încredere în Gianinni şi nu ar fi trebuit.

Reporter: Credeţi că jucătorii nu au avut nici o vină?

Penescu: Este adevărat că Gianinni nu avea la dispoziţie un lot foarte valoros. Dar nu este nici o scuză, mai ales că eu i-am adus în vară jucătorii pe care şi i-a dorit pentru a acoperi cîteva posturi. Chiar dacă nu avea echipă să se bată la titlu, era măcar un lot cam de jumătatea clasamentului. Dar el pierdea meci după meci, indiferent de numele adversarului.

Reporter: Este Dorinel Munteanu salvatorul la FC Argeş?

Continuarea in Sport Magazin powered by kicker numarul 48, care apare pe piata incepand de luni, 15 ianuarie.

Stiri recente

David Popovici a câştigat titlul naţional la 50 m liber

David Popovici a câştigat, la Otopeni, titlul naţional al României pe anul 2024, în proba de 50 de metri...