Paul Georgescu pregătește două premiere pentru România: traversarea Canalului Bristol pe distanța istorică și cucerirea titlului de Original Triple Crown

Paul Georgescu pregătește două premiere pentru România: traversarea Canalului Bristol pe distanța istorică și cucerirea titlului de Original Triple Crown.

“Vestea bună este că, împreună cu Ger Kennedy, am hotarât să înot în premieră pentru România distanța istorică a Canalului Bristol și automat să cuceresc titlul ‘Original Triple Crown’. Anunță Paul Georgescu pe pagina de Facebook.

Avram Iancu nu a reușit să traverseze distanța istorică a Canalului Bristol

Traversarea Canalului Bristol (distanța originală sau istorică) începe din Devon (Glenthorne Bay) pe malul englezesc și se termină în orasul Porthcawl (Newton Beach) pe malul galez, având o distanță în linie dreaptă de aproximativ 25 km.

Anul trecut, Avram Iancu a încercat să traverseze acest canal pe distanta istorică, dar s-a oprit pe malul galez lângă Whitmore Stairs, la 10 km de Porthcawl (vezi link – https://www.bcswimmers.com/avram-iancu). Până în acest moment doar 9 înotători au reușit să obțină acest titlu, oferit celor care traversează distanța istorică a Canalului Bristol.

Daca va reuși, Paul va realiza două premieri pentru România. Atat traversarea Canalului Bristol pe distanța istorică, cât și cucerirea titlului de Original Triple Crown – https://www.bcswimmers.com/original-triple-crown

Irish Long Distance Swimming Association AWARDS

“Momente unice trăite la ceremonia decernarii premilor pentru traversarea Canalului Nordic (cel mai dificil înot din lume) si nu numai.

Pe langa certificatul si medalia care autentifica această traversare, am primit si “Redmond Award”.

Am fost onorat totodata sa înmânez premile intotatorilor irlandezi care au cucerit titlul “Original Triple Crown” anul acesta. Dupa cum v-am mai spus Irlanda este o tara foarte apropiata de inima mea datorita acestor oameni minunați. Aici am intalnit vechi si noi prieteni cu care am vorbit despre provocările viitoare. Referitor la acest subiect am o veste buna si una mai putin buna.

NEXT STOP: Morocco Swim Trek

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...