Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi de iarna

Patinam pe o gheata subtire

Marcat mai mereu de acerba rivalitate dintre Steaua şi Miercurea Ciuc, care îmbracă uneori şi forma ultranaţionalismului, hocheiul românesc se zbate să supravieţuiască în faţa problemelor de natură financiară

Naţionala României a participat în urmă cu o lună, la Kiev, la Euro Ice Hockey Challenge, o puternică competiţie care a mai adunat la start multe din echipele de top ale Europei. Tricolorii au pierdut toate cele trei partide disputate împotriva Ucrainei, Kazahstan-ului şi Poloniei, cea mai drastică înfrîngere fiind cea în faţa ţării gazdă (1-11), echipă aflată în primul eşalon mondial. După ce sezonul intern va lua sfîrşit, cel mai probabil la finalul lunii februarie, echipa naţională va intra în febra pregătirii pentru Campionatul Mondial, Divizia I, grupa B. Competiţia va avea loc în perioada 15 – 21 aprilie la Ljubljana, iar elevii lui Daniel Herlea vor înfrunta reprezentativele Sloveniei, Ungariei, Lituaniei, Marii Britanii şi Japoniei.

Reporter: Care este situaţia actuală, v-aţi edificat în privinţa valorii naţionalei după turneul de la Kiev?
Herlea: Echipa are un potenţial bun, avînd în vedere că au lipsit mulţi jucători de bază. Spre exemplu, Timaru este accidentat, iar portarul Radu Viorel, care este poliţist, nu a putut pleca de la serviciu.
Reporter: Nu sînt totuşi cam aceleaşi nume în ultimii ani?
Herlea: Nu cred acest lucru, avem o formaţie echilibrată, în care experienţa veteranilor se completează cu entuziasmul celor tineri.
Reporter: Mulţi juniori aleg însă să evolueze în campionatul Ungariei. Cum vedeţi acest lucru?

 

Continuarea in Sport Magazin powered by kicker numarul 48, care apare pe piata incepand de luni, 15 ianuarie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: