Parteneriat Eurosport – Federația Internațională de Judo pentru difuzarea competițiilor premergătoare JO 2020

Eurosport a încheiat recent un parteneriat cu Federația Internațională de Judo pentru o perioadă de trei ani pentru difuzarea competițiilor organizate de aceasta. Prin această înțelegere, Eurosport dovedește încă o dată că este gazda sporturilor olimpice.

 

În urma parteneriatului care acoperă perioada 2018-2020, Eurosport va difuza rezumate și momente din competițiile majore ale calendarului internațional de judo, printre care: Campionatele Mondiale (Baku 2018, 20-27 septembrie), turnee Masters și turnee de Grand Prix în 54 de țări din Europa și 16 piețe din regiunea Asia-Pacific. Drept urmare, Eurosport va difuza atât ÎN DIRECT cât și în reluare, mondialele anuale de judo, în anumite piețe din Europa și din regiunea Asia-Pacific, însumând 16 țări.

 

Cu Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo care stau să înceapă în mai puțin de doi ani, Eurosport, gazda sporturilor olimpice în Europa, va oferi fanilor săi oportunitatea de a cunoaște mai bine fenomenul judo prin conținut nou la TV, cât și pe platformele sale digitale.

 

 

 

 

Anul acesta Campionatele Mondiale de Judo vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și în reluare pe Eurosport 1, începând cu 20 septembrie și până pe 27 septembrie. Competiția va fi susținută de o acoperire completă, atât la TV cât și pe aplicația EurosportPlayer. Campionatele Mondiale de Judo de la Baku vor fi comentate si analizate la Eurosport de comentatorul sportiv, Teodor Avrămescu.

 

Colectivul tehnic al României, format din Florin Bercean, antrenorul echipei feminine şi Adrian Croitoru, antrenorul echipei masculine coordonați până la Jocurile Olimpice de sensei-ul japonez Kohei Oishi au speranţe în calificarea cât mai multor judoka români la competiţia supremă din Japonia acolo unde judo-ul se va întoarce acasă, însă până atunci mai există o oprire, la Campionatele Mondiale de la Baku.

Echipa României va fi prezentă la Baku în Azerbaidjan, cu un lot de șase sportivi. Din cei care vor face deplasarea la Campionatele Mondiale de Judo fac parte Alexandru Raicu – 73 kg, Daniel Natea – 100+ kg (argint la Cupa Europeană de Judo din iunie care a avut loc la Belgrad), Monica Ungureanu – 48 kg, Andreea Chițu – 52 kg, Corina Ștefan (Căprioriu) – 57 kg (bronz la Cupa Europeană de Judo) și Adelina Ștefan Dobre – 63 kg.

 

„Suntem încântați să primim echipa Eurosport ca pe unul dintre partenerii noștri principali în drumul spre Tokyo 2020. Acesta este un moment unic și important pentru sportul nostru și așteptăm cu nerăbdare să aducem judoul de clasă mondială la Eurosport și să împărtășim valorile sportului nostru cu un nou public,” a declarat președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer.

 

Ca parte a înțelegerii cu Federația Internațională de Judo, Eurosport își ia angajamentul de a promova acest sport, prin intermediul mai multor clipuri promoționale la TV și pe platformele digitale din 70 de piețe cât și prin articole dedicate pe website-ul Eurosport.com și al versiunilor locale a site-ului.

 

Eurosport va produce o nouă serie a deja binecunoscutelor clipuri din seria “Sports Explainer”, un magazin sportiv lunar care va fi difuzat pe piețele europene și din zona Asia-Pacific.

 

De asemenea, un nou format TV “24 de ore cu…” va prezenta o serie de sportivi care vor împărtăși cu publicul telespectator o zi din viața lor.

 

În 2020 la Tokyo, judoul urmează să figureze ca sport olimpic pentru a 14-a oară de la debutul său la Jocurile Olimpice de Vară din capitala niponă în anul 1964.

 

Rezumate ale campionatelor mondiale de judo vor fi prezentate în Europa în următoarele piețe europene: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveția, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Kazahstan, Kyrgyzstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Maroc, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.

Campionatele Mondiale de Judo vor fi difuzate ÎN DIRECT sau în reluare în următoarele piețe europene: Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Estonia, Germania, Irlanda, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Regatul Unit, România, Serbia, Slovenia.

Turneele Grand Prix și Masters de judo vor fi difuzate în următoarele țări: Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Estonia, Germania, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...