Pariurile lui Capello

0
117

Dezamăgit de randamentul scăzut al numelor mari din vestiarul Realului, Fabio Capello a anunţat măsuri drastice

Dupa înfrîngerile umilitoare, 0-3 cu Recreativo Huelva şi 0-2 cu Deportivo, antrenorul galacticilor a fost chemat să dea explicaţii în faţa superiorilor săi, preşedintele Ramon Calderon şi directorul sportiv, Predrag Mijatovic. în discuţia care a durat aproximativ 90 de minute, Capello a scos în evidenţă adevărata problemă a echipei: atitudinea jucătorilor. în prim-plan s-a aflat Ronaldo. “în condiţiile actuale, Ronaldo nu este inclus în planurile mele. Dacă se poate, vindeţi-l în iarnă”, i-a sfătuit italianul pe conducătorii clubului. Alţi jucători care nu se află în graţiile antrenorului sînt Antonio Cassano şi David Beckham, căruia, la insistenţele sale, nu i-a fost prelungit contractul scadent în vară. Antrenorul italian şi-a anunţat astfel intenţiile de a promova în echipa de start tinerii “galactici”, nume precum Raul, Guti sau Salgado urmînd să treacă în plan secund. Dacă Cannavaro, Helguera sau Van Nisterlrooy sînt de neînlocuit din cauza lipsei unor rezerve de valoare, toate celelalte posturi sunt deschise alternativelor: Salgado urmează a fi retras pe banca de rezerve, Sergio Ramos va reveni pe poziţia de fundaş dreapta.
Marcelo, Fernando Gago şi Gonzalo Higuain, cei trei sud-americani achiziţionaţi în această iarnă, au devenit astfel preferaţii lui Capello. Deşi au fost în atenţia tuturor marilor echipe ale Europei, Higuain şi Gago au ales să evolueze pentru galactici.

Higuain, nehotărît

Avînd dublă cetăţenie, argentiniano-franceză, Gustavo Higuain a refuzat, la vîrsta de numai 18 ani, convocările atît la selecţionata Argentinei Under-20, cît şi la naţionala mare a “cocoşului galic”, la care fusese convocat pentru amicalul cu Grecia.

Continuarea in Sport Magazin powered by kicker numarul 48, care apare pe piata incepand de luni, 15 ianuarie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here