Panduru isi doreste o victorie in Cotroceni

0
128

Într-una din cele mai interesante partide din etapa a 25-a a Ligii I, FC Naţional primeşte replica Farului Constanţa într-un meci de totul sau nimic pentru ambele formaţii care speră să evite retrogradarea.

Aflată pe locul 17, la mare distanţă de salvarea de la retrogradare, FC Naţional este obligată să înceapă să recupereze din deficit şi prima posibilitate este meciul de joi seară, de pe teren propriu, cu Farul Constanţa.

De partea cealaltă, marinarii au planuri mari pentru disputa din Cotroceni, antrenorul Basarab Panduru (foto) anunţând că echipa sa vine la Bucureşti pentru a câştiga toate cele trei puncte în condiţiile în care un egal nu este de folos.

Fostul mijlocaş al Stelei consideră că echipa sa nu a scăpat încă de problema retrogradării în condiţiile în care distanţa dintre echipa de pe locul şase, Oţelul Galaţi, şi prima poziţie retrogradabilă este una care poate fi anulată iar Farul stă şi mai prost decât Oţelul.

Panduru a mai afirmat că parcursul de şapte meciuri fără înfrângere al echipei s-ar putea încheia cât de curând însă este important că Farul nu a pierdut disputele cu contracandidatele la retrogradare.

Farul Constanţa nu a pierdut nici un meci în cele şapte etape din retur acumulând o victorie şi şase rezultate de egalitate. Formaţia lui Basarab Panduru a pierdut ultimul meci în campionat pe 25 noiembrie 2006, 0-2 acasă cu formaţia ce se află acum pe locul doi în clasament, CFR Cluj.