Pablo de Lucas:"E dificil ca eu sa ma casatoresc!"

Ești de mai bine de un an în România. Cum au fost primele zile pentru tine?
“Îmi aduc aminte și acum că primele zile nu au fost tocmai plăcute pentru mine. Am fost singur, departe de familie și mi-a fost un pic dificil.
Care a fost cel mai dificil moment pentru tine, aici în România?
Eu am venit în România să joc fotbal. Să arăt că joc un fotbal de calitate. Așa că momente dificile au fost pentru mine doar pe terenul de joc. De exemplu, la meciul cu Astra am primit gol în ultimele secunde. M-am consumat mult pentru aceea fază. Eu mă implic la maxim de fiecare data când intru pe teren și vreau să câștigăm mereu cele trei puncte. Știu că fotbalul nu înseamnă doar să căștigi ci înseamnă și să pierzi, însă eu pun suflet la fiecare partidă.”

Ce a însemnat pentru tine venirea la Petrolul Ploiești?
“Venirea la Petrolul a fost un lucru extraordinar de frumos pentru mine. Eu voiam să plec din campionatul Spaniei deoarece jucasem la toate categoriile. Voiam să trăiesc o altă experiență. Petrolul Ploiești mi-a dat șansa să joc într-un alt campionnat. Când am primit oferta nu am stat pe gânduri deloc și am acceptat oportunitatea care mi s-a ivit.”

Știu că îți dorești să joci pentru naționala României. Ai fi capabil să te căsătorești cu o româncă doar pentru a obține cetățenia mai repede și a îndeplini condițiile pentru a fi naturalizat?
“Eu nu m-aș căsători niciodată doar pentru a obține cetățenia română. Dacă aș face-o, m-aș căsători din dragoste. Dar este foarte dificil ca eu să mă căsătoresc, fie că e vorba de o femeie din România sau Spania. Pentru început nu cred că mă voi căsători niciodată. Nu cred în căsătorie deoarece este doar o hârtie. Nu voi crede mai mult persoana de lângă mine dacă mă și căsătoresc cu ea. “

Care au fost primele cuvinte pe care le-ai învățat în România? Cum te descurci cu învățarea limbii române?
“Mai mult sau mai puțin am învățat limba română. Primele cuvinte pe care le-am învățat au fost “ce faci”, iar apoi toate înjurăturile care se repetă cel mai mult aici”
Cum ți se par femeile din România?
„Femeile românce sunt foarte frumoase. Eu de când am venit, am zis că sunt frumoase. Față de cele din Spania, româncele au o mentalitate diferită în ceea ce privește viața.”

Cum e Pablo de Lucas în trei cuvinte?
“Independent, extrovertit și rar”
Sursa: Libertatea

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...