Oțelul Galați e în cantonament în Turcia, țara unde a fost un cutremur de 7.8 grade

Cei de la Oţelul Galaţi au anunțat că sunt în siguranţă, după cutremurul de mare magnitudine ce a avut loc în Turcia.

„SC Oţelul Galaţi anunţă faptul că delegaţia clubului nostru din cantonamentul din Antalya este în siguranţă, în urma cutremurului de mare magnitudine produs în această dimineaţă în Turcia.

Undele seismului au fost resimţite şi în zona în care se află lotul oţelar, însă pregătirea echipei nu va avea de suferit şi va continua conform programului stabilit, cu meciul amical de astăzi, în compania formaţiei FK Olympic Tashkent, din prima ligă din Uzbekistan, partida ce va avea loc cu începere de la ora locală 16:00, 15:00 ora României” – Oțelul Galați, pe Facebook.

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8 s-a produs luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria.

„SC Oțelul Galați anunță faptul că delegația clubului nostru din cantonamentul din Antalya este în siguranță, în urma cutremurului de mare magnitudine produs în această dimineață în Turcia. Undele seismului au fost resimțite și în zona în care se află lotul oțelar, însă pregătirea echipei nu va avea de suferit și va continua confom programului stabilit, cu meciul amical de astăzi, în compania formației FK Olympic Tashkent, din prima ligă din Uzbekistan, partida ce va avea loc cu începere de la ora locală 16:00 (15:00 ROU)” anunță pagina de Facebook a Oțelului.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...