Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

Orasul Sankt Petersburg ar putea gazdui un Mare Premiu de Formula 1

Rusia i-a prezentat patronului Formulei 1, Bernie Ecclestone, un proiect pentru a gazdui un Grand Prix de Formula 1 la Sankt Petersburg, a declarat ministrul rus al Sporturilor, Viaceslav Fetissov.

„I-am facut o propunere lui Bernie Ecclestone, circuitul va fi la Sankt Petersburg”, a afirmat Fetissov, raspunzând astfel întrebarii unui jurnalist, care dorea sa stie daca Rusia va organiza un Grand Prix de F1.

în ultimii ani, ideea organizarii unui Mare Premiu de Formula 1 a fost evocata în mod regulat în Rusia, însa orasul mentionat pentru gazduirea unui astfel de eveniment era Moscova.

Ecclestone, care se ocupa de drepturile comerciale ale F1 prin intermediul Formula One Management (FOM), încearca sa extinda campionatul în întreaga lume, înscriind în calendar noi etape. în ultimii ani, au aparut noi Grand Prix-uri: Bahrain, China, Turcia, iar Bernie      a anuntat, saptamâna trecuta, ca la Abu Dhabi va avea loc o etapa a CM de F1 începând cu anul 2009.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: