Olaroiu: Jucam la victorie

Antrenorul stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat vineri ca Steaua va juca la victorie in meciul de duminica cu Rapid, deoarece un egal nu o avantajeaza decat pe CFR Cluj.

„Ne aflăm în faţa unui meci important, nu capital, dar important, un joc dificil, cu o echipă bună. Nu e decisiv, mai sunt multe meciuri până la final. Noi am avut un avantaj la începutul turului pe care l-am pierdut, apoi a avut Rapid avantaj în ultimele meciuri şi l-a pierdut. Se poate întâmpla orice. Trebuie să câştigăm şi să profităm de avantajul pe care îl vom avea. Nu vom juca la egal, ci să câştigăm. Vom vedea la final ce va ieşi, important e jocul”, a spus antrenorul stelist.

Tehnicianul campionei considera ca cele doua echipe vor practica un fotbal spectaculos:  „Am jucat de multe ori şi împotriva unor formaţii care se apără tot timpul. Probabil va fi un meci deschis, spectaculos şi sper să ne impunem punctul de vedere. Voi decide în ziua meciului cu cine voi începe, până atunci pot interveni multe lucruri. Amintiţi-vă că în ziua meciului de la Sevilla, Thereau a avut indigestie şi nu a putut juca. Indiferent dacă acum m-am hotărât sau nu, aştept ziua meciului. Avem jucători veniţi după accidentări, vom vedea dacă ne bazăm pe ei”, a spus el.