test

Olaroiu ataca dur brigada de arbitri

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu (foto), şi managerul general, Mihai Stoica, au acuzat dur brigada de arbitri de la meciul roş-albaştrilor cu UTA (0-0) şi au făcut referire la golul lui Iacob, anulat eronat pe motiv de ofsaid şi la faza din minutul 16, când şutul lui Ghionea a trecut de linia porţii.

„UTA nu m-a surprins cu nimic. Arădenii au avut două faze şi acelea întâmplătoare şi meritam un rezultat mai bun. Este normal să fim să fim supăraţi şi nervoşi după un asemenea meci în care am fost mai buni. Brigada de arbitri a venit la Oradea cu tema de acasă, în special cei doi tuşieri. în ciuda celor spuse de unii specialişti, Steaua nu e o echipă obosită şi nici terminată”, a declarat, duminică, la conferinţa de presă, antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu.

„Steaua a fost dezavantajată clar. Ne-au fost anulate două goluri valabile. Mi-e plin telefonul de cunoştinţe care mi-au spus că am avut dreptate”
, a apreciat şi managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

în partida cu UTA, steliştii au reclamat neacordarea a două goluri. Prima fază dubioasă a avut loc în minutul 16, când şutul lui Ghionea a fost scos la limită de Tudor, iar roş-albaştrii au considerat că mingea depăşise linia porţii cu întreaga circumferinţă. Apoi, în minutul 84, Iacob a reuşit să înscrie, dar Lucian Dan nu a validat golul, după o semnalizare eronată de ofsaid a asistentului Sebastian Gheorghe.

Stiri recente

Valentin Mihăilă: Este visul oricărui copil să fie la Euro

https://youtu.be/xZ6g5yBG2T8Valentin Mihăilă este foarte fericit să joace pentru naţionala României la Euro-2024, afirmând că acesta este visul oricărui copil...