Oficialii UEFA, multumiti de stadionul Ceahlaului

UEFA şi Federaţia Română de Fotbal sunt mulţumite de dotările bazei sportive a clubului FC Ceahlăul, având în vedere meciul din 28 martie, între România şi Luxemburg. Specialiştii FRF au realizat, marţi şi miercuri, o ultimă inspecţie a bazei sportive de la Piatra Neamţ, la finalul căreia au constatat că micile deficienţe au fost remediate.

Am primit şi o ultimă confirmare de la UEFA prin care suntem înştiinţaţi că totul este în regulă, a declarat Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul.

La inspecţia delegatului UEFA s-a solicitat schimbarea porţilor din fier cu unele din aluminiu şi mutarea cabinei destinată arbitrilor. Complexul sportiv al FC Ceahlăul a fost inspectat, în luna ianuarie, de delegatul UEFA, David Petriashvilli, care a înaintat forul european de fotbal un raport la care a anexat şi fotografii.

Consiliul Local Piatra Neamţ a investit aproape 6 milioane de euro în modernizarea bazei FC Ceahlăul. Stadionul dispune de instalaţie de nocturnă, cel mai bun gazon din ţară, tribune cu scaune, spaţii destinate presei, cu acces la internet, teren secundar cu gazon sintetic omologat FIFA 2 şi nocturnă, dar şi spaţii auxiliare dotate la ultimele standarde europene.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...