Te asteptam si pe retelel sociale

Business

O programare la coafor? Nimic mai simplu: intră pe aplicația Stailer!

Ai fi crezut vreodată că o programare la coafor sau la un salon de înfrumusețare se poate face fără nici măcar un singur telefon? Astăzi, datorită tehnologiei, totul devine posibil. Cu doar două-trei slide-uri pe telefonul mobil, programarea la salon devine un lucru perfect realizabil.

Cum este posibil acest lucru? Îți vom explica în rândurile ce urmează

Să presupunem că ești cu telefonul în mână și dai căutare pentru „coafor Bistrita” pe Google sau pe alt motor de căutare preinstalat. Cu siguranță, îți vor apărea mai multe rezultate ale căutării tale, dintre care cele plătite vor fi cu siguranță printre primele afișate.

În rest, este posibil să găsești diferite articole din presa locală, materiale publicitare despre un anumit salon, dar cu siguranță nu sunt informațiile relevante pentru tine, cum ar fi amplasare, servicii oferite sau prețuri pentru acestea. Ei bine, Stailer schimbă radical modul în care ajungi la informația care te interesează.

Este de ajuns să ai aplicația instalată pe telefon de pe magazinele virtuale, iar lucrurile se vor simplifica mult mai simplu decât ți-ai fi imaginat. După o simplă autentificare și permisiunea acordată aplicației pentru accesarea locației, îți vor apărea afișate saloanele mai apropiate de zona ta de interes, la care vei avea atașate o mulțime de alte informații.

În primul rând, vei avea posibilitatea de a vedea întreaga gamă de servicii oferite de salonul care te interesează, precum și prețurile orientative pentru acestea, lucru pe care puține site-uri de profil ți le pun la dispoziție. În al doilea rând, vei putea vedea fotografii din interiorul salonului, pentru a-ți face o impresie despre condițiile oferite și modul în care vei fi tratat. Nu în ultimul rând, la fel de important, vei putea avea acces la recenziile altor clienți despre salonul respectiv, asemenea steluțelor oferite la serviciile moderne de taximetrie.

Cum să intri în comunitatea Stailer

După cum vezi, lucrurile s-au schimbat mult de la ultima ta programare la coafor, făcută în mod clasic. Prin urmare, pune mâna și tu pe telefon, dar nu pentru a te apuca de sunat pe la saloanele din oraș. Instaleaza gratuit aplicatia Stailer, pentru a avea acces la o mare comunitate de styling din țară și din zona ta de interes.

În aproximativ un an de la lansare, aplicația are acoperire în toate județele din România, inclusiv în București. Sute de saloane din industria de înfrumusețare, aceasta însemnând inclusiv saloane de masaj și remodelare corporală, te așteaptă servicii complete, pornind de la tuns, coafat, vopsit, manichiură, pedichiură, pensat, tratamente speciale pentru păr sau epilare totală cu tehnologie laser.

Toate acestea sunt acum la îndemâna ta fără niciun cost suplimentar, doar prin simpla descărcare a aplicației pe telefon. Nu e nevoie să pierzi timpul cu apeluri ori să umbli pe la saloane. Tot ce trebuie să faci este te lași pe mâna profesioniștilor Stailer, pentru o experiență ce îmbină simplitatea și noile tehnologii, în avantajul tău.

Pentru informații suplimentare, comunică cele dorite la pe support@stailer.ro.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: