Te asteptam si pe retelel sociale

Editorial

Noua regină a tenisului feminin, Iga Swiatek și-a început fabulosul traseu la Curtea de Argeș!

(de MIHAI IGIROȘANU)

În 2016, sub ochii lui Ilie Năstase, European Summer Cup Girls Under 16 era prima competiție a polonezei în circuitul ITF.

Astăzi, în Polonia a început întâlnirea de tenis femin din cadrul Billie Jean King Cup dintre reprezentiva țării gazdă și cea a României. Fetele noastre, conduse în premieră din scaunul de căpitan nejucător de fostul campion de Grand Slam la dublu, Horia Tecău, o înfruntă pe noua senzație a tenisului mondial, Iga Swiatek. Dar nu desfășurarea întâlnirii este subiectul acestui articol, ci un episod care a marcat o bornă extrem de importantă în cariera deja impresionantă a campioanei poloneze.

Din România, spre primul titlul major

În vara anului 2016, pe terenul central de la Tenis Club Curtea de Argeș avea loc semifinala dintre România și Polonia, din cadrul a European Summer Cup Girls, competiție rezervată jucătoarelor sub 16 ani, echivalentă celei de seniori, actuala Billie Jean King Cup. Sub privirile legendarului Ilie Năstase, invitat special al organizatorilor, adolescenta Iga Swiatek câștiga categoric meciurile de simplu și își conducea echipa spre calificarea în finala de la Istanbul. Pe malurile Bosforului, cu actuala lideră mondială în mare formă, Polonia cucerea trofeul. Era primul trofeu major din cariera Igăi Swiatek, la chiar sezonul de debut al ei în circuitul ITF. Au urmat șapte finale disputate și tot atâtea câștigate, iar apoi titlul de campioană a junioarelor la Wimbledon. Dar totul a început la Tenis Club Curtea de Argeș, în competițiile organizate de Dr. Oetker, locul pe care e foarte posibil ca lidera mondială să-l țină încă minte.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: