Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Nimic la nimic

Intr-un meci fara Cristian Chivu, accidentat, Roma si Lyon, fosta adversara a Stelei in grupele Ligii Campionilor, au remizat alb pe Olimpico din capitala Italiei. Meciul a fost unul incrincenat, numarul cartonaselor galbene din primele 20 de minute vorbind de la sine.

Francezii au fost mai periculosi in primul mitan, brazilianul Taddei fiind foarte aproape de un autogol la o lovitura libera executata magistral de compatriotul sau Juninho. 

A doua repriza a fost mai echilibrata la raportul ocaziilor, dar prudenta a fost cuvintul de ordine si in aceasta perioada a meciului. Ocazia reprizei a venit la o lovitura libera executata de Totti, portarul oaspetilor, Gregory Coupet salvind cu un ultim efort.  Returul de pe Stade Gerland se anunta unul de foc.

AS Roma – Lyon 0-0

Au marcat: Cartonaşe galbene: Mexes (3’), Panucci (7’), D. Pizarro (18’), Mancini (43’), Taddei (57’), Totti (82’), Tonetto (89’), De Rossi (91’)/ Juninho (12’), Govou (45’), Toulalan (49’). Cartonaşe roşii:

AS Roma: Doni – Panucci, Mexes, Ferrari, Tonetto – De Rossi, D. Pizarro – Taddei (Vucinic 86’), Perrotta, Mancini (Wilhelmsson 76’) – Totti. Antrenor: Luciano Spaletti.
Lyon: Coupet – Clerc, Cris, Squillaci, Abidal – Tiago, Toulalan, Juninho Pernambucano – Govou, Fred (Baros 74’), Malouda. Antrenor: Gerard Houllier.
 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: