Negocieri intre UTA si CFR Cluj pentru transferul lui Tilinca

Problemele de sanatate ce au lovit atacantii “Batranei Doamne” l-au determinat pe Marius Lacatus si implicit pe finantatorii Nicolae Bara si Sandu Ion sa se gandeasca la posibilitatea achizitionarii unui nou “varf”. Cum varianta jucatorilor straini, pentru care nu mai este timp de probe, a cazut, aradenii par sa se fi orientat spre un fotbalist din intrecerea interna, in speta clujeanul Cosmin Tilinca.

Stiu ca Marius (n.a. Lacatus) parca a vorbit cu impresarul jucatorului, Razvan Zamfir. Noi preferam sa discutam mai intai cu presedintele Muresan sau patronul Paszkany si apoi sa actionam mai departe. Dar, asa cum am vazut, Clujul nu e dispus sa-l vanda pe Tilinca, iar noi nu mai agreem sub nicio forma imprumuturile. Jucatorul ne-ar interesa numai daca ar fi de vanzare. – a precizat Nicolae Bara.

Se pare, ca aceeasi discutie este valabila si pentru Adrian Anca, o alta victima ilustra a exodului portughez in Dealul Gruia. Cat despre Tilinca, cea mai probabila destinatie este Poli Iasi, desi in ultimele ore FC Arges Pitesti a venit cu o oferta foarte buna. Ramane de vazut – insa – daca sefii “feroviarilor” vor trece peste orgolii si-i vor pune la dispozitie “dusmanului” Dorinel Munteanu un fotbalist – totusi – important la acest nivel.

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...