Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Negocieri intre UTA si CFR Cluj pentru transferul lui Tilinca

Problemele de sanatate ce au lovit atacantii „Batranei Doamne” l-au determinat pe Marius Lacatus si implicit pe finantatorii Nicolae Bara si Sandu Ion sa se gandeasca la posibilitatea achizitionarii unui nou „varf”. Cum varianta jucatorilor straini, pentru care nu mai este timp de probe, a cazut, aradenii par sa se fi orientat spre un fotbalist din intrecerea interna, in speta clujeanul Cosmin Tilinca.

Stiu ca Marius (n.a. Lacatus) parca a vorbit cu impresarul jucatorului, Razvan Zamfir. Noi preferam sa discutam mai intai cu presedintele Muresan sau patronul Paszkany si apoi sa actionam mai departe. Dar, asa cum am vazut, Clujul nu e dispus sa-l vanda pe Tilinca, iar noi nu mai agreem sub nicio forma imprumuturile. Jucatorul ne-ar interesa numai daca ar fi de vanzare. – a precizat Nicolae Bara.

Se pare, ca aceeasi discutie este valabila si pentru Adrian Anca, o alta victima ilustra a exodului portughez in Dealul Gruia. Cat despre Tilinca, cea mai probabila destinatie este Poli Iasi, desi in ultimele ore FC Arges Pitesti a venit cu o oferta foarte buna. Ramane de vazut – insa – daca sefii „feroviarilor” vor trece peste orgolii si-i vor pune la dispozitie „dusmanului” Dorinel Munteanu un fotbalist – totusi – important la acest nivel.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: