NBA: Kobe Bryant, MVP in All Star Game

Cu Kobe Bryant şi Amare Stoudamire în zi de graţie, selecţionata Conferinţei Vest a învins cu 153-132 echipa Est-ului în cea de-a 56-a ediţie a NBA All Star Game.

Deşi a avut patru jucători din primii 12 selecţionaţi accidentaţi, printre care Steve Nash şi Yao Ming, Vest-ul a dominat copios partida, în special în primele trei sferturi, şi s-a impus în faţa Est-ului cu 153-132 după ce a avut şi peste 30 de puncte avans.

A fost prima ediţie NBA All Star Game ce s-a disputat pe teren neutru, la Las Vegas, în faţa a aproape 16.000 de spectatori, a fost prima victorie a Vest-ului după două succese consecutive ale Est-ului şi a fost a patra ediţie din istorie, după cele din 1961, 1962 şi 1992 când o echipă înscrie cel puţin 150 de puncte fără să se fi jucat prelungiri iar de fiecare dată a fost vorba de echipa Vest-ului.

Mult aşteptatul trofeu MVP a fost câştigat de Kobe Bryant, pentru a doua oară după ediţia din 2002, de la Philadelphia, super-starul lui Los Angeles Lakers, care în 28 de minute şi nouă secunde jucate pentru echipa Vest-ului a reuşit 31 de puncte, cinci recuperări, dintre care patru defensive, şase pase decisive, şi a transformat 13 din cele 24 de aruncări ale sale la coş, trei dintre cele nouă aruncări de trei puncte.

S-au mai remarcat Amare Stoudamire, de la Phoenix Suns, 29 de puncte, nouă recuperări şi trei pase decisive, Carmelo Anthony, de la Denver Nuggets, 20 de puncte şi nouă recuperări, Shawn Marion, de la Phoenix Suns, 18 puncte, opt recuperări şi patru pase decisive, LeBron James, de la Cleveland Cavaliers, 28 de puncte, şase recuperări şi şase pase decisive, şi Dwight Howard, de la Orlando Magic, 20 de puncte şi 12 recuperări.

Vest-ul a fost echipa mai bună şi mai constantă în primele trei sferturi pe care le-a câştigat cu 39-31, 40-28 şi 40-29, în timp ce Est-ul a revenit doar în ultimul sfert când s-a impus cu 44-34, profitând şi de relaxarea din jocul echipei Vest-ului.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...