Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Naționala Ucrainei va evolua în tricouri incripționate cu harta țării, care include și Crimeea

Noile tricouri ale naţionalei Ucrainei pentru meciurile din acest an au imprimate pe piept o hartă a Ucrainei, care include şi regiunea Crimeea, anexată de Rusia în 2014.

Ecusonul U24 care se referă la platforma globală de crowdfunding United24, lansată de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pentru a strânge bani în sprijinul ţării sale, este inscripționat pe piepy

Pe spatele tricourilor, numerele jucătorilor sunt formate din numele oraşelor ucrainene, precum Kiev sau Bucea, unde armata rusă este suspectată că a masacrat civili.

Aceste tricouri vor fi purtate de componenţii selecţionatei Ucrainei miercuri seară la meciul amical împotriva echipei germane Borussia Moenchengladbach, pe stadionul Borussia Park. Ele vor fi utilizate doar la meciurile de pregătire în vederea barajului pentru Cupa Mondială 2022, în care ucrainenii vor înfrunta Scoţia în semifinale, pe 1 iunie.

Tricourile vor fi apoi expuse la muzee sau vândute la licitaţie, prin intermediul platformei United24.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: