Naționala Ucrainei va evolua în tricouri incripționate cu harta țării, care include și Crimeea

Noile tricouri ale naţionalei Ucrainei pentru meciurile din acest an au imprimate pe piept o hartă a Ucrainei, care include şi regiunea Crimeea, anexată de Rusia în 2014.

Ecusonul U24 care se referă la platforma globală de crowdfunding United24, lansată de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pentru a strânge bani în sprijinul ţării sale, este inscripționat pe piepy

Pe spatele tricourilor, numerele jucătorilor sunt formate din numele oraşelor ucrainene, precum Kiev sau Bucea, unde armata rusă este suspectată că a masacrat civili.

Aceste tricouri vor fi purtate de componenţii selecţionatei Ucrainei miercuri seară la meciul amical împotriva echipei germane Borussia Moenchengladbach, pe stadionul Borussia Park. Ele vor fi utilizate doar la meciurile de pregătire în vederea barajului pentru Cupa Mondială 2022, în care ucrainenii vor înfrunta Scoţia în semifinale, pe 1 iunie.

Tricourile vor fi apoi expuse la muzee sau vândute la licitaţie, prin intermediul platformei United24.

Stiri recente

Scrima – Noblețe, sănătate, disciplină sportivă. CS Riposta, model de business în sport

https://www.youtube.com/watch?v=sMpt6CuzHac Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe președintele CS Riposta, Sandu Constantin, arbitru internațional și campion european la...