Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

Concurenţa felină. Frumuseţe, stil şi afecţiune Main Coon – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 12 mai, de la ora 22:00, îi va avea ca invitați pe Gina si John Alban, proprietari ai felisei „Gina’s Dream”.
De asemenea, în studio vor fi prezenți și alți doi invitați surpriză, anume motanii Espaso si Izzy, din rasa Main Coon, cea mai mare pisică domestică.
În cadrul emisiunii, care va fi moderată de terapeuta Ileana Vlăduț, invitatii vor discuta despre competițiile feline, despre când poate intra o pisică în competitie, despre concursurile la care au participat anul acesta și despre ce mai urmează.
Vom afla detalii despre pregătirea unei pisici pentru concurs, despre rasa și întreținerea unui Maine Coon. Desigur ca nu vom uita nici de experiențele proprietarilor felisei alături de acești „uriași blânzi”.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: