Naționala U19 a României a rămas fără selecționer! Adrian Văsîi a refuzat oferta de prelungire a contractului

Antrenorul echipei naţionale U 19 a României, Adrian Văsîi, a refuzat oferta FRF de prelungire a contractului. Bogdan Lobonț și Florin Bratu s-au despărțit recent de echipele naționale U 20, respectiv U 21.

Tehnicianul a declinat propunerea celor de la Federația Română de Fotbal pentru a semna cu o selecţionată din zona arabă, informează site-ul FRF.

Adrian Văsîi a pregătit generaţia de jucători născuţi în anul 2003 aproape cinci ani și a reuşit în premieră calificarea la EURO U19.

Naționala U19 a României a rămas fără selecționer! Adrian Văsîi a refuzat oferta de prelungire a contractului

A fost a doua prezență a naționalei noastre la un Campionat European U19, după cea din 2011, atunci când tricolorii au participat ca ţară gazdă.

România U 19 e a treia care rămâne fără selecţioner în aceste zile. Selecţionerii celor de la U 20 şi U 21, Bogdan Lobonţ şi Florin Bratu, au fost înlocuiţi cu Daniel Pancu, respectiv Emil Săndoi.

„Federația Română de Fotbal i-a propus prelungirea colaborării, dar acesta a anunțat că își dorește o experiență în străinătate, aflându-se în negocieri pentru a prelua o selecționată din zona arabă.

În vârstă de 57 de ani, Adrian Văsîi a pregătit generația de jucători născuți în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reușind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19. Aceasta a fost a doua prezență a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de țară gazdă.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Adrian Văsîi pentru activitatea sa la toate loturile echipelor naționale și îi urează mult succes în cariera de antrenor!” e comunicatul FRF.

foto Seb Daly – UEFA/UEFA via Sportsfile

Stiri recente

Emma Răducanu visează să câştige turneul de la Wimbledon

Emma Răducanu a declarat că va reveni pe teren în sezonul următor, după ce s-a confruntat cu o serie...