Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Naomi Osaka, noul ambasador Louis Vuitton

Naomi Osaka este noul ambasador al brandului Louis Vuitton, firma franceză anunțând parteneriatul alături de imagini colorate din cea mai recentă filmare a stelei de tenis.

Câștigătoarea a trei Grand Slam-uri, care se află în prezent pe locul trei în lume, va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a francezilor. „Wow, este o nebunie”, a scris vedeta japoneză atât pe conturile ei de Twitter, cât și pe cele de Instagram. „Onorat să fiu cel mai nou ambasador al Casei @LouisVuitton.

Într-un comunicat de presă, Louis Vuitton a descris-o pe Osaka ca fiind „independentă și modernă” și „întruchipează perfect femeia Louis Vuitton”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: