Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Fashion

Ce trebuie să ai în dulap în materie de pantofi bărbați

În continuare am realizat o listă cu pantofii pe care orice bărbat ar trebui să-i dețină, pentru a-i folosi pe tot parcursul anului.

Pantofii sunt unul dintre cele mai importante piese dintr-o ținută, dar și cei mai greu de adaptat preferințelor fiecăruia. O bază solidă pentru a garderobă de pantofi va ușura munca ulterioară deoarece se pot realiza opțiuni diverse a ținutelor vestimentare.

  • Încălțăminte atletică/running

O pereche elegantă de pantofi sportivi pot fi purtați și în cadrul ținutelor lejere, dar funcționează și ca pantofi destinați activităților fizice. Aceștia sunt o piesă importantă din garderobă deoarece vor fi cei mai utilizați. Culorile neutre (alb, gri, negru, bleumarin) ajută la completarea pieselor vestimentare și nu vor atrage atenția nedorită.

  • Cizme din piele maro

Ghetele Timberland Brook Park Wedge Chelsea reprezintă un element din garderobă care poate fi purtat în multe situații meteorologice nefavorabile, precum și adaptat în ținutele casual. De asemenea, funcționează în combinație cu blugii închiși la culoare sau pantaloni de lână (pentru anotimpurile friguroase).

  • Pantofi din piele neagră/maro Oxford

Aceștia sunt ideali pentru evenimente oficiale (nunți, înmormântări) sau interviuri de angajare. Se pot accesoriza cu o curea din piele și o cravată de o culoare apropiată pantofilor.

  • Încălțăminte Crocs

Plimbările pe malul mării sau cele în parc sunt momente care trebuie trăite fără a avea grija durerile de picioare. Confortul oferit de pantofii crocs reprezintă primul atribut al acestui tip de încălțăminte, pe lângă ușoara întreținere (doar apă și săpun) și siguranța oferită de bareta exterioară.

  • Mocasini din piele de căprioară

Culorile adecvate sunt maro închis, cafeniu sau bleumarin, pentru a acoperi o gamă cât mai largă de ținute. Construcția acestora oferă comoditate și bun gust. În schimb, trebuie evitați pantofii care au imprimeuri sau aplicații deoarece nu vor reflecta simplitatea.

Bocancii impermeabili Grisport Regor sunt un produs extrem de util, încălțămintea pentru bărbați de acest tip are ca punct forte căptușeala din blană și impermeabilitatea. De asemenea, încălțămintea poate fi asortată mai multor ținute deoarece eleganța oferită de pielea maro o transformă în alegerea potrivită oricărei activități.

SportManiac v-a pregătit numeroase opțiuni atât pentru ocazii speciale precum întâlniri, dar și drumeții pe munte, plimbări în parc sau ieșiri pe plajă.

Citeste mai multe!