Mutu, înaintea meciului cu FCU Craiova 1948: Nu avem niciun complex, anul acesta Rapid este diferită

Adrian Mutu a declarat înaintea meciului cu FCU Craiova 1948, că Rapid nu are niciun complex şi va căuta victoria în faţa oltenilor.

„Întâlnim o echipă care are nevoie de puncte ca să urce în clasament, o echipă în formă, care întotdeauna ne-a pus probleme. Este o echipă care are în componenţă jucători care pot face diferenţa.

O echipă care poate să câştige orice meci, aşa cum la fel de bine poate pierde orice meci. Dar vrem să câştigăm, să ne continuăm parcursul bun şi să ne atingem obiectivul.

Simţim presiunea meciului pentru că încercăm, ca întotdeauna, să facem o figură frumoasă în faţa propriilor suporteri. Nu avem niciun complex, anul acesta este diferit, Rapid este diferită.

Este adevărat că nu am câştigat cu ei în ultimii ani, însă există tot timpul o prima dată, nu? Avem o apărare bună, am jucat împotriva unor echipe mai puternice decât FCU Craiova şi băieţii au răspuns foarte bine”, a spus Mutu.

El a precizat că îl bucură faptul că Dugandzic are prestaţii bune.

“Nu vreau să îmi asum toate meritele pentru momentul în care se află Dugandzic pentru că nu este corect. El se simte bine la Rapid, are o chimie cu grupul.

A contat faptul că i-am acordat credit încă din prima zi şi faptul că a avut noroc şi a fost de multe ori la locul potrivit… Atacanţii trăiesc prin goluri şi când marchează des se relaxează.

Ca atacant, pe lângă ştiinţă şi valoare,  trebuie să ai şi bulan, ca să spunem aşa. Mă bucură faptul că marchează, dar ajută şi echipa, face şi faza defensivă, îşi pune toate calităţile în slujba echipei.

Am avut o discuţie cu Săpunaru după meciul din tur, cu FCU. Săpunaru este un jucător român exponenţial, care a câştigat trofee şi a jucat pentru România.

De multe ori este atacat pe nedrept, este însă un jucător de care noi avem nevoie, un jucător exemplar şi este simbolul Rapidului”, a adăugat Adrian Mutu.

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...