Mutu, după victoria cu FC Voluntari – Se lucrează mai bine după victorie

Adrian Mutu a declarat că echipa CFR Cluj a avut o prestaţie bună la meciul cu FC Voluntari, scor 4-1, din Superligă, subliniind că se lucrează mai bine după victorie.

“Mă bucură atitudinea băieţilor, am trecut prin momente mai dificile în ultimele minute din prima repriză.

Au continuat să joace cu încăpăţânare şi în repriza a doua, am continuat să pasăm, atacanţii au atacat spaţiile, a fost un meci bun. Ciprian Deac este jucătorul poate cel mai emblematic al acestei echipe.

Pentru mine, nu doar că am fost colegi la naţională, dar aveam nevoie de cineva să ţină steagul sus. Este un plus pentru noi. Încerc să stau lângă jucători cât mai mult, să le spun ce idei am, să-i fac să le aplice.

Sigur că mai avem de lucrat, dar după o victorie se lucrează mult mai bine. Mă bucur că CFR s-a întors pe drumul victoriilor. Atât timp cât şase matematice mai sunt, nu aveam cum să nu ne gândim la titlu.

Nu am obiectiv impus, dar titlul este mereu unul dintre obiective”, a spus Mutu, după meciul cu FC Voluntari, scor 4-1.

CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...