Mutu: Am obținut cu FCSB o victorie importantă, de moral

Adrian Mutu a declarat că Rapid a obținut cu FCSB o victorie importantă, de moral.

„O victorie importantă, de moral. Am fost inspirat cu Funsho, a făcut un meci mare! Au fost două reprize distincte.

În prima repriză am fost noi mai buni, în a doua am suferit, pentru că FCSB a fost mai bună. Chiar dacă suferim important e să aducem cele trei puncte.

Nu am făcut pasul înapoi voit, ci din cauza presiunii pe care au pus-o, ne-au olbligat să ne apărăm mai jos. Am rezistat însă.

Horatiu Molodvan a facut un meci mare azi. Cred că Moldo a făcut un sezon extraordinar, a avut şi momente în care nu a fost la nivelul lui, dar, în general, a fost foarte bun.

Nu am făcut nici un cadou nimănui, doar celor care ţin cu Rapid. Europa e un obiectiv pe care ni l-am pus noi, pentru o motivaţie în plus.

La Coman a fost o intrarea mai violentă a lui Onea, dar care nu a fost cu talpa, ci cu genunchiul, nu a pus în pericol integritatea fizică a lui Coman şi mă bucur că Florin este bine.

La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă, probabil fiind derby-ul, jucătorii s-au montat un pic mai mult”, a declarat Mutu.

Rapid Bucureşti a învins, acasă, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...