Mr. K.O – Alec Năstac, despre torționarul lui Paul Goma, Fidel Castro și filmele lui Sergiu Nicolaescu în care a jucat

Mr. K.O – Alec Năstac, a povestit în partea a doua a Podcastului Business Philosophy despre torționarul lui Paul Goma, Fidel Castro și filmele lui Sergiu Nicolaescu în care a jucat.

DESCRIERE

00:00 – Intro

00:05 – validare la CM de la Havana primită de la Fidel Castro, când a fost furat în finală de un pugilist rus 02:21 – boxerul Horst Adolf Stumpf, care i-a fost coleg de cameră, transformat de Securitate în torționar, ca să bată deținuții politic. Printre aceștia s-a numărat și Paul Goma. „Era recalcitrant, nervos, foarte violent. Spre exemplu, când beam cu el la Ambasador, se ducea să-l din senin să-l bată pe oricare se uita la el. Așa a fost racolat”

04:48 – Securistul lotului național și ce boxeri au rămas ilegal în străinătat. A avut oferte de a rămâne în Germania și Spania

07:22 – cum a obținut locuința pentru că l-a bătut pe dublul campion olimpic Ion Monea pe stadionul Național 11:30 – cum a luptat cu Corneliu Mănescu (fost ministru de externe si președinte al Adunării Generale a ONU), pentru că i-a furat merele din grădina de la Snagov. „M-a susținut foarte mult, m-a iertat de multe ori. După Revoluție am primit misiunea să-l ridic pe Mănescu, după ce l-a criticat pe Ceuașescu, fiind semnatar al scrisorii celor 6 .’Dinamo mă arestează, Steaua mă eliberează’, a spus când m-a văzut cu patrula

15:00 – superstiții – „Nu lăsam pe alții să îmi lege mânușile și să pășesc cu piciorul drept”

15:52 – Din culisele filmelor „Ringul” și „Noi, cei din linia întai” ale lui Sergiu Nicolaescu, în care a jucat

19:15 – Este component al colectivului tehnic la lotul național feminin, unde Lăcrămioara Perijoc s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. „Mai avem încă 3 fete care se pot califica la Olimpiadă”

21:15 – discrepanța dintre premiile în bani din perioada comunistă și cele de acum

22:22 – agresivitatea fizică și verbală vs. permisivitate și empatie, ca metodă de pregătire

25:38 – „Am cântat la corn englezesc în cor. Era bine că ne învoiam de la școală și aveam supliment de mâncare”

30:03 – „La arcadă sunt cele mai dese accidentări înregistrate în box. Acum au apărut căștile, dar se pierde din spectacol. E le-aș scoate”

34:05 – Mental coaching – „Prin anii ’70 venise un psiholog care făcea teste cu noi la lot. Râdeam de el, nu simțeam nimic”

Podcastul Business Philosophy, care este moderat de Romeo Chiriac, este sprijinit de Domeniile Sâmburești.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...