Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Mourinho crede ca va ramane la Chelsea si sezonul viitor

Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho (foto), a declarat in conferinta de presa de dupa meciul cu Wycombe Wanderers, scor 4-0, care a asigurat calificarea londonezilor in finala Cupei Ligii Angliei, ca se asteapta sa ramana la echipa si in sezonul viitor.

Presa britanica se astepta ca managerul albastrilor sa fie indepartat de Roman Abramovich, cu care a avut cateva diferende. Se pare ca unul dintre reprosurile miliardarului rus era tinerea pe banca de rezerve a ucraineanului Shevchenko, insa atacantul adus de la Milan a marcat doua goluri din cele patru inscrise de Chelsea in poarta celor de la Wycombe, iar Mourinho a declarat ca „atitudinea ucraineanului a fost foarte buna, iar jocul sau de astazi a fost genial. Evolutia sa de astazi i-a castigat dreptul de a fi titular si duminica”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: