Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Mititelu vreau stadion ca al Borussiei Dortmund la Craiova

Patronul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelu (foto), a declarat, luni, ca formatia antrenata de Nicolo Napoli ar putea evolua pe stadionul Extensiv si in returul editiei 2008/2009 al Ligii I.

Oficialul gruparii vrea ca dupa incheierea lucrarilor, stadionul „Ion Oblemenco” sa arate precum cel al formatiei Borussia Dortmund.

„Vom face la arena Ion Oblemenco alt proiect. Miercuri, Stinga se va duce la domnul Belu sa discute posibilitatea renuntarii la pista stadionului pentru a aduce tribunele mai aproape de teren. Daca domnul Belu va fi de acord, vom discuta apoi si cu domnul Sorin Matei (n.r. – presedintele FR de Atletism) si ne apucam de treaba. Am gasit finatarea necesara pe un termen de plata de 15 ani si vom face un stadion ca cel al Borussiei Dortmund, doar ca va avea o capacitate de 26.000 de locuri. Pista de atletism o vom face la cantonament, pentru ca trebuie sa le punem oamenilor la dispozitie ceea ce le luam. Stadionul va fi total acoperit si va avea loje la ambele tribune”, a spus Mititelu.

In alta ordine de idei, Adrian Mititelu este optimist in ceea ce priveste evitarea retrogradarii „Sunt convins ca dupa cinci etape scurse din partea a doua a campionatului vom fi scapati de orice griji. Sunt sigur ca vom scoate punctele necesare. Nu-mi fac probleme deloc. Avem o echipa care nici nu ma gindesc sa nu cistige 7 meciuri din 15. Nu putem pierde mai mult de un meci la trei jucate. Mi-e teama de meciul de la Cluj, pentru ca ne lipseste portarul, dar astept o minune de la Banica, trebuie sa demonstreze ca nu a stat degeaba atitia ani la Universitatea”, a explicat Mititelu.

Mediafax

Citeste mai multe!