Te asteptam si pe retelel sociale

AutoArena

AutoArena/ Premiera la Renault

Constructorul francez Renault a prezentat versiunea de serie a primului crossover 4×4 din istoria mărcii, după ce prezentase conceptul la Salonul Auto de la Paris din 2006. Noul model va păstra numele Koleos dat prototipului şi va sosi în show-room-uri în luna iunie, după ce va debuta ofi cial luna viitoare, la Geneva.

Koleos a fost conceput de Renault, are trenul de rulare furnizat de Nissan şi va fi construit de francezi în joint-venture cu Samsung la uzina de la Busan (Coreea de Sud). O versiune botezată QM5 este deja comercializată în Coreea de la începutul acestui an.

Pachetul mecanic este bazat în mare pe SUV-ul Nissan X-Trail, ceea ce face ca vehiculele să benefi cieze de suspensii similare – MacPherson pe faţă şi multibraţ pe spate – şi de motorizări asemănătore. Koleos va fi oferit cu două variante de motorizare, noul 2.0 dCi, care este disponibil în varianta de 150 şi 170 CP, şi un 2.5 de 168 CP. În condiţii normale, cuplul maxim este trimis către roţile din faţă, însă în clipa în care acestea pierd din aderenţă, 50% din cuplu este transmis punţii spate.

Garda la sol de 206 mm (188 mm în cazul versiunii diesel), precum şi unghiurile de atac şi de fugă de 27, respectiv 31 de grade conferă lui Renault Koleos şi abilităţi off -road.

Koleos este al 11-lea model din cele 26 anunţate pentru dinamizarea creşterii Renault. Cu o garanţie de trei ani sau 150.000 km, primul Crossover 4×4 Renault se doreşte a fi , încă de la lansare, unul dintre cele mai performante modele din categoria sa, în termeni de calitate a produsului şi serviciilor.

           

Continuarea in numarul 98
(19 – 25 februarie 2008)
Sport Magazin

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: