Te asteptam si pe retelel sociale

Liga II

Mircea Sandu: „Din 2011, liga a doua va avea doar o serie”

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, vineri, la Cluj, ca esaloanele inferioare ale fotbalului rominesc vor fi restructurate incepind cu sezonul 2011-2012, informeaza Mediafax.

„Din sezonul 2011/2012, liga a doua va avea o singura serie, cu 18-20 de echipe, iar liga a III-a va avea patru serii, tot cu 18-20 de echipe. Acesta este un prim-pas, pentru ca incepind cu 2015, in liga a treia se va trece la doua serii”, a spus Sandu.

Conducerea Federatiei Romane de Fotbal – reprezentata de presedintele Mircea Sandu, vicepresedintele Patritiu Abrudan si directorul general, Ionut Lupescu – se afla la Cluj pentru a se consulta cu presedintii cluburilor din ligile inferioare asupra noului sistem competitional care va fi adoptat.

Cei trei oficiali au purtat deja discutii la Braila si Buzau, iar simbata conducerea FRF se va afla la Craiova.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: