Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Mircea Lucescu: ”Unii fotbalisti ar fi putut sa joace mai bine”

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, dupa partida pierduta cu FC Harkov, scor 1-2, ca jucatorii formatiei sale au evoluat in multe momente ca si cum nu si-ar fi dorit sa castige.

„Unii fotbalisti ar fi putut sa joace mai bine. In unele momente au evoluat foarte slab si se simtea ca sunt obositi si nu au putut evolua la nivel maxim, dar nici nu s-au sacrificat. Adversarii nostri si-au dorit mai mult victoria decat noi, si este greu sa gasesc un raspuns pentru acest esec”, a declarat tehnicianul roman.

Sahtior Donetk ocupa locul doi in campionat, cu sase puncte mai putin liderul Dinamo Kiev, cu cinci etape inainte de finalul sezonului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: