Inter – Lazio / Raducioiu: Un meci foarte important pentru Lazio

Fostul international Florin Raducioiu (foto) o vede favorita pe Lazio in derby-ul cu Internazionale.

Reporter: Florin, ce poţi să ne spui despre meciul dintre Inter şi Lazio?
Florin Răducioiu: Este o partidă foarte, foarte importantă pentru cei de la Lazio. Ei sînt acum pe locul patru, care asigură accederea în turul II preliminar al Ligii Campionilor, şi nu îşi pot permite să rateze această şansă. O victorie la Milano le-ar asigura această poziţie.

Reporter: În urmă cu cinci ani, Lazio a bătut pe Inter în ultima etapă iar Juventus a devenit campioană. Crezi că milanezii se gîndesc la revanşă?
Răducioiu: Inter chiar merita acel titlu, iar jucătorii care au fost atunci la echipă nu au uitat ce s-a întîmplat atunci. În mod normal, există dorinţa de revanşă, dar ambiţiile sînt mari de ambele părţi.

Reporter: Pe cine vezi favorită?
Răducioiu: Internazionale e deja campioană şi există riscul ca unii dintre fotbalişti să fie mai relaxaţi. De partea cealaltă, romanii au avut o serie incredibilă de rezultate pozitive, chiar dacă mulţi dintre jucători nu sînt foarte cunoscuţi.

Reporter: Te vei uita la meci? Cu cine vei ţine?
Răducioiu: În mod normal voi urmări partida la televizor, pentru că sînt fascinat în continuare de campionatul italian. Mi-aş dori să bată Lazio, pentru că e o echipă cu tradiţie şi cu suporteri minunaţi.

Reporter: A meritat gruparea milaneză titlul anul acesta?
Răducioiu: Nu pot să spun că nu a meritat, dar au profitat mult de penalizările dictate împotriva rivalelor. În viaţă trebuie să ştii şi să profiţi de ocazile care ţi se ivesc.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...