Mircea Lucescu, supărat din cauza marilor cluburi din Europa! „Multe cuvinte, puține acțiuni!”

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, e dezamăgit de atitudinea marilor cluburi din Europa față de ucraineni. Tehnicianul și-ar fi dorit disputarea mai multor amicale pentru a strânge fonduri menite să ajute Ucraina, țară invadată de Rusia.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina, iar cei de la Dinamo Kiev au hotărât să joace mai multe partide, veniturile urmând a fi donate. Au fost meciuri cu CFR Cluj, Galatasaray Istanbul, Dinamo Zagreb, Borussia Dortmund sau FC Basel, dar duelul cu PSG nu mai are loc. Ca exemplu, amicalul cu nemții, a atras 400.000 de euro.

„Jucătorii sunt mult mai folositori pe un teren de fotbal prin imaginea pe care o transmit lumii şi prin banii pe care îi pot aduce…Micile federaţii din est, mai puţin bogate, s-au mobilizat cel mai mult” a declarat Mircea Lucescu, potrivit L’Equipe.

Oficialii lui PSG ar fi încercat să fixeze partida cu Dinamo Kiev într-un turneu în Qatar, dar varianta a picat. Totuși, președintele clubului francez a anunțat sprijin financiar pentru ucraineni, prin intermediul unei asociații, iar portarul formației pariziene, Navas, oferă găzduire pentru 30 de refugiați.

Stiri recente

Lista posibilelor adversare ale României în Liga C a Ligii Națiunilor

România a învins categoric Bosnia, scor 4-1, dar a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor, unde va evolua...