Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Mircea Lucescu, supărat din cauza marilor cluburi din Europa! „Multe cuvinte, puține acțiuni!”

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, e dezamăgit de atitudinea marilor cluburi din Europa față de ucraineni. Tehnicianul și-ar fi dorit disputarea mai multor amicale pentru a strânge fonduri menite să ajute Ucraina, țară invadată de Rusia.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina, iar cei de la Dinamo Kiev au hotărât să joace mai multe partide, veniturile urmând a fi donate. Au fost meciuri cu CFR Cluj, Galatasaray Istanbul, Dinamo Zagreb, Borussia Dortmund sau FC Basel, dar duelul cu PSG nu mai are loc. Ca exemplu, amicalul cu nemții, a atras 400.000 de euro.

„Jucătorii sunt mult mai folositori pe un teren de fotbal prin imaginea pe care o transmit lumii şi prin banii pe care îi pot aduce…Micile federaţii din est, mai puţin bogate, s-au mobilizat cel mai mult” a declarat Mircea Lucescu, potrivit L’Equipe.

Oficialii lui PSG ar fi încercat să fixeze partida cu Dinamo Kiev într-un turneu în Qatar, dar varianta a picat. Totuși, președintele clubului francez a anunțat sprijin financiar pentru ucraineni, prin intermediul unei asociații, iar portarul formației pariziene, Navas, oferă găzduire pentru 30 de refugiați.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: