Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Francezul Karim Benzema merge din record în record

Atacantul francez Karim Benzema a înscris joi al 323-lea său gol în tricoul echipei Real Madrid, în meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 6-0, în faţa formaţiei Levante.

El l-a egalat astfel astfel pe Raul Gonzalez, ocupantul locului secund în clasamentul istoric al golgheterilor clubului de fotbal din capitala Spaniei, dominat de portughezul Cristiano Ronaldo (451 de goluri).

Real, care are asigurat titlul de campioană, s-a impus în partida de pe Santiago Bernabeu, contând pentru etapa a 36-a a sezonului, prin hat-trick-ul lui Vinicius (45, 68, 84) şi reuşitele lui Ferland Mendy (13), Karim Benzema (19) şi Rodrygo (34).

Benzema, considerat favorit la câştigarea Balonului de Aur în acest sezon, este golgheterul actualei ediţii a campionatului Spaniei, cu 27 de goluri şi 11 pase decisive în 31 de meciuri, fiind în cursa pentru câştigarea primului său Trofeu „Pichichi”, rezervat celui mai bun marcator din La Liga. Internaţionalul francez a adunat 44 de goluri şi 14 assist-uri în 44 de meciuri disputate în toate competiţiile pe parcursul sezonului 2021-2022.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: