Mircea Lucescu anunță că Dinamo Kiev va juca tot în Giulești meciul cu Beşiktaş!

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat după meciul cu Aris Salonic, 6-5 la loviturile de departajare, că turul cu Beşiktaş Istanbul, din play-off-ul Conference League, se va juca tot pe Stadionul Giuleşti.

„Meciul cu Beşiktaş se va juca tot aici. Am început aici, continuăm. Suporterii Rapidului au fost prezenţi şi ne-au dat o mână de ajutor. Cu Beşiktaş va fi un alt meci, ne aşteaptă un meci greu, chiar şi acasă. Dar cu atât mai frumoasă va fi victoria dacă vom reuşi să o obţinem. Nouă ne lipsesc suporterii”, a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Conference League după ce a învins pe Aris Salonic cu 6-5 la loviturile de departajare, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei, scor 2-1 la finalul prelungirilor.

Dinamo Kiev va juca în play-off cu Beşiktaş Istanbul, care a trecut de Neftci Baku (Azerbaidjan) cu 3-1 şi 2-1. Lucescu a antrenat-o pe Beşiktaş în perioada 2002-2004.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...