Mircea Lucescu: “Ancheta DNA, o diversiune politica”

0
137

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu (foto), a declarat, vineri, ca ancheta DNA in privinta coruptiei din fotbalul romanesc este mai degraba o diversiune politica si considera ca nu vor fi luate masuri ca in Italia sau Polonia.

“Nu cunosc foarte bine situatia, insa ancheta DNA mi se pare mai degraba o exagerare. Se face intr-un an in care fotbalul romanesc avea nevoie de liniste, pentru ca urmeaza un turneu final si un retur de campionat in care se va stabili in premiera o echipa care participa direct in grupele Ligii Campionilor. Sumele incriminate sunt foarte mici si cred ca este mai curand o diversiune politica”, a declarat tehnicianul roman pentru NewsIn.

Mircea Lucescu nu crede ca se va ajunge la masuri de genul celor luate in Polonia sau Italia, unde au fost retrogradate echipe iar oameni implicati in fenomen au fost condamnati.

“Situatia nu este similara. Aici nu este vorba despre viciere de rezultat, ci despre niste bani. In orice caz, eu sunt de parere ca bani au venit in fotbalul romanesc si acest lucru se vede”, a incheiat “Il Luce”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here