Cornel Dinu: “Avem solutii in cazul plecarii lui Radu Stefan”

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu (foto), a declarat, sambata, ca formatia din Sos. Stefan cel Mare are solutii in cazul unui transfer al fundasului Radu Stefan. Oficialul lui Dinamo sustine ca transferul la Lazio al tanarului international roman nu este inca batut in cuie.

“Este posibil un transfer al lui Radu Stefan, dar nu avem informatii, nu este nimic sigur. Eu nu am date certe. Inca se trateaza. Nu este sigur nici ca Lazio Roma va fi echipa care il va inregimenta. Daca este adevarat si daca la Lazio va referiti, trebuie sa stiti ca ei nu iau un jucator decat dupa ce il urmaresc de minim opt ori inainte de a intra in tratative. Ei nu iau fotbalisti dupa DVD-uri, care sunt un fel de play-back al fotbalului. Ii intereseaza cum joaca, ce fel de om este, cum gandeste, daca isi doreste performanta. In cazul in care Radu Stefan va pleca, avem o pista pentru un jucator cel putin la fel de valoros, daca nu cu mai multa experienta. E o pista care se va discuta in urmatoarele ore”, a declarat Cornel Dinu pentru Sport Total FM.

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...