Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Cornel Dinu: „Avem solutii in cazul plecarii lui Radu Stefan”

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu (foto), a declarat, sambata, ca formatia din Sos. Stefan cel Mare are solutii in cazul unui transfer al fundasului Radu Stefan. Oficialul lui Dinamo sustine ca transferul la Lazio al tanarului international roman nu este inca batut in cuie.

„Este posibil un transfer al lui Radu Stefan, dar nu avem informatii, nu este nimic sigur. Eu nu am date certe. Inca se trateaza. Nu este sigur nici ca Lazio Roma va fi echipa care il va inregimenta. Daca este adevarat si daca la Lazio va referiti, trebuie sa stiti ca ei nu iau un jucator decat dupa ce il urmaresc de minim opt ori inainte de a intra in tratative. Ei nu iau fotbalisti dupa DVD-uri, care sunt un fel de play-back al fotbalului. Ii intereseaza cum joaca, ce fel de om este, cum gandeste, daca isi doreste performanta. In cazul in care Radu Stefan va pleca, avem o pista pentru un jucator cel putin la fel de valoros, daca nu cu mai multa experienta. E o pista care se va discuta in urmatoarele ore”, a declarat Cornel Dinu pentru Sport Total FM.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: