Milan ar putea juca pe san Siro in Liga

Milan ar putea totusi sa sustina meciul cu Celtic Glasgow din optimile Ligii Campionilor, in fata propriilor suporteri, pe legendarul San Siro, declarat necorespunzator conform noilor norme impuse de forurile de conducere din Italia ca urmare a evenimentelor de la Catania. UEFA a declarat ca stadionul ar putea fi autorizat de catre forul continental care va face o noua evaluare saptamana viitoare.

Stadioanele care gazduiesc meciuri de Liga Campionilor sunt verificate de catre UEFA la inceputul fazei grupelor, ceea ce s-a intamplat si cu San Siro care a fost declarat OK la acel moment. Totusi, decizia UEFA de a permite accesul suporterilor la meciurile de Liga Campionilor ce se vor desfasura pe San Siro ar putea intra in contradictie cu noile norme din Italia, avand in vedere ca securitatea va trebui asigurata de italieni. Mai mult, o decizie a guvernului italian interzice disputarea meciurilor in nocturna. Este de vazut care dintre cele doua foruri va avea intaietate, in cazul in care deciziile vor fi contradictorii.

In Romania, singurul stadion care poate gazdui un meci de Liga Campionilor este Ghencea, stadionul echipei Steaua, in care s-au facut investitii majore in decursul primei jumatati a anului trecut.

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...