Michel si Hrinak pentru derby-uri

0
92

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat că cele două partide extrem de importante din Liga I, Rapid – Steaua şi Steaua – Dinamo, vor fi arbitrate de slovacii Luboş Michel şi Vladimir Hrinak.

Partida de foc dintre Rapid şi Steaua de duminică, 1 aprilie, va fi arbitrată de slovacul Luboş Michel, cel care este considerat cel mai bun arbitru din Estul Europei deşi a defavorizat de două ori echipele româneşti în meciuri internaţionale.

Michel a acordat un penalty inexistent Norvegia în egalul Norvegia – România 1-1, penalty din care gazdele au reuşit să egaleze şi au obţinut un punct important în lupta pentru Europenele din 2004, şi nu a acordat Stelei un penalty în finalul semifinalei de coşmar de la Middlesbrough când Steaua a pierdut cu 2-4 şi mai avea nevoie de un singur gol pentru a merge în finală.

Luboş Michel are 38 de ani, este cel mai tânăr arbitru care a arbitrat o finală de cupă europeană şi a oficiat la Mondialele din 2002 şi 2006 şi la Europenele din 2004, el urmând a fi asistat la derbiul Rapid – Steaua de Romas Slysko şi Tomas Mokos.

Derbiul din 7 aprilie, dintre Steaua şi Dinamo, va fi arbitrat de slovacul Vladimir Hrinak, un arbitru de 43 de ani care nu a mers la Mondiale sau Europene şi în ultima perioadă a arbitrat Bordeaux – Galatasaray 3-0 în grupele Ligii Campionilor şi Scoţia – Franţa 1-0 în preliminariile lui Euro 2008.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here