Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Messi, parteneriat de 20 de milioane de dolari cu Socios

Lionel Messi a semnat un parteneriat în valoare de peste 20 de milioane de dolari pentru a promova compania de criptomonede Socios.com, potrivit Reuters.

Compania Socios a precizat într-un comunicat că Paris Saint Germain și Messi (transfer acestuia de la Barcelona din august a inclus o plată în criptomonede), vor fi implicați într-o campanie de publicitate și promovare a platformei Socios.com înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Messi va fi ambasadorul Socios.com, iar înțelegerea a fost semnată pe trei sezoane.  „Fanii merită să fie recunoscuți pentru sprijinul lor. Merită oportunități de a influența echipele pe care le iubesc. ocios.com există pentru a îmbunătăți experiența fanilor cu criptomonedele și pentru a le permite suporterilor să ‘fie mai uniți’. Sunt bucuros să mă alătur comunității Socios.com. Și sunt entuziasmat să a creez un viitor mai conectat și plin de satisfacții pentru fanii din întreaga lume”, a declarat Messi.

Socios a mai încheiat contracte cu peste 130 de organizații sportive, inclusiv cluburi de top cum ar fi PSG, Barcelona, Juventus sau Manchester City.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: