Medalie mondială pentru compania Alexandrion Group

(corespondenţă de la finala Campionatului Modial de fotbal din Moscova – Romeo Chiriac)

Trei ediţii ale Galei Trofeelor Alexandrion în care au fost premiaţi campionii olimpici şi mondiali, şase grupări de fotbal sponsorizate, burse pentru Academia “Victor Hănescu”, sprijin pentru discipline sportive, printre care, handbal, ciclism, golf, polo sau box, sunt doar câteva din motivele pentru care sportul românesc trebuie să mulţumească companiei Alexandrion Group şi Fundaţiei Alexandrion.

Dar şi suporterii sunt răsfăţaţi de Alexandrion Group, ei primind până acum zeci de mii de mingi de la fotbalişti înaintea partidelor din Liga I şi nu numai. De asemenea, Fundaţia Alexandrion sprijină sportul în cadrul campaniei “Mingi pentru suporteri” cu mingi de handbal, volei, rugby sau baschet, dar şi bilete gratuite la meciurile echipelor pe care le susţin.

Preşedintelui şi Fondatorului Alexandrion Group si al Fundatiei Alexandrion, Nawaf Salameh i se mai spune “Protectorul valorilor româneşti”. Asta, având în vedere sprijinul pe care acesta îl oferă nu numai valorilor din sport, ci şi din cultură şi alte domenii, prin organizarea Premiilor “Constantin Brâncoveanu”, “Matei Brâncoveanu” sau numeroase alte proiecte.

Dar cel mai ingenios proiect al acestei companii pare a fi Alexandrion Sport Management. Acesta aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv, în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate. Deşi lansat de puţin timp, peste 30 de jucători şi antrenori au apelat la serviciile acestei noi companii apărute pe piaţa de impresariat sportiv. Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de Liga I, dar şi cu jucatori străini sau de perspectivă ce evoluează în liga 2 sau 3 din România sau cu diverşi antrenori. De asemenea, Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.

Abia s-a încheiat Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia şi urmează CM din Qatar, ediţia 2022. În condiţiile de eficienţă pe care le-a demonstrat în toate domeniile în care a investit, nu m-ar surpinde să înregistrăm jucători de la următoarea ediţie a CM de fotbal care să fie reprezentaţi de Alexandrion Sport Mangement.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...