Director Marketing Sportiv Alexandrion Group, Valentin Popescu: Franţa trebuie felicitată pentru trofeu

Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Group, Valentin Popescu, a declarat pentru televiziunea „Teo-TB” din Rusia, că a fost o finală spectaculoasă de Campionat Mondial.

“Franţa trebuie felicitată pentru trofeu, deşi Croaţia a jucat bine în primele 20 de minute şi a controlat jocul. Jocul s-a schimbat după autogol de la o fază fixă. În faţa unei echipe puternice, cum este Franţa, nu trebuie să faci greşeli. Dar şi Croaţia trebuie să fie mândră de ce a reuşit. A fost o finală spectaculoasă”, a declarat Valentin Popescu.

O delegaţie a jurnaliştilor români, alături de Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Group, Valentin Popescu, a fost prezentă la finala Franţa – Croaţia, iar a doua zi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai jurnaliştilor din Rusia.

Cele două delegaţii au vizitat azi obiectivele importante din Moscova şi au anunţat că se pregătesc pentru Jocurile Mondiale Media de la Bruxelles.

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

(corespondenţă de la trimisul special la Moscova, Romeo Chiriac)

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...