Meci de gală în 2 iunie, pe Cluj Arena: All Stars România – Galatasaray Legends

Sports Festival va include în acest an, la 2 iunie, un meci de gală între o selecţionată All Stars România (1995-2023) şi Galatasaray Legends. Partida demonstrativă va avea loc pe Cluj Arena.

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu se numără printre vedetele acestui meci. Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal sunt puse în vânzare astăzi, de la ora 14.00, pe entertix.ro.

”Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României şi Galatasaray Istanbul, unde m-am simţit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special şi abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii fotbalului din România”, a spus Hagi.

”Ne bucurăm să găzduim din nou la Cluj legende ale fotbalului mondial. Am muncit mult în ultimele luni alături de domnii Hagi şi Popescu pentru a putea parafa acest eveniment, astfel că este o mare onoare să îi avem prezenţi alături de multe alte nume mari.

I-am avut alături de noi şi în prima ediţie Sports Festival, alături de Barcelona Legends. Anul acesta, ne pregătim de un alt demonstrativ de excepţie cu Galatasaray, o echipă care a scris istorie nu doar pentru Turcia, ci pentru întreaga lume şi care a arătat că orice vis este posibil”, a declarat Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival.

Înfiinţat în 1905, clubul de fotbal Galatasaray a scris istorie în 2000, când a câştigat Cupa şi Super Cupa UEFA, fiind prima echipă din Turcia care a reuşit această performanţă.

De altfel, în sezonul 1999-2000, Galatasaray a avut o echipă remarcabilă care a câştigat, pe lângă Cupa UEFA, campionatul şi cupa în Turcia, echipă pe care o regăsim astăzi sub numele Legendele Galatasaray şi pe care fanii fotbalului au şansa să o vadă la Cluj.

Golgheterul all-time al Naţionalei României, Gheorghe Hagi, a marcat 78 de goluri pentru Galatasaray în toate cele 167 de meciuri în competiţii europene şi naţionale.

A fost conducătorul de joc care a reuşit să coalizeze echipa în jurul lui, foarte iubit de jucători şi fani. Gheorghe Popescu a fost un lider puternic în teren şi a reuşit să marcheze 19 goluri în cele 119 meciuri jucate pentru Galatasaray.

El a executat penaltiul decisiv în finala Cupei UEFA din 2000, împotriva celor de la Arsenal.

All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, ajutor pentru victimele cutremurului din Turcia

Meciul demonstrativ de fotbal dintre Romania şi Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acţiune, ci şi o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia.

Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi.

“Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România şi Galatasaray şi să contribui astfel, împreună cu foştii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatorul cutremur care pe mine personal m-a marcat profund.

Pasiunea cu care noi, membri ai Generaţiei de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, şi pasiunea asta încă e aprinsă, sperăm să fie inspiraţie pentru noile generaţii”, a declarat Gheorghe Popescu.

”Spectatorii vor putea să se bucure de un spectacol de fotbal impresionant, în timp ce contribuie la o cauză umanitară importantă.

În fiecare ediţie Sports Festival oferim iubitorilor de sport din România şansa de a vedea live meciuri demonstrative memorabile.

Iar cel de anul acesta va fi cu siguranţă unul de colecţie: All Stars Romania vs. Galatasaray Legends. Abia aşteptăm să vedem jucătorii noştri dragi în teren, alături de marile nume ale clubului sportiv de la Istanbul.

O să revenim curând cu mai multe detalii legate de componenţa echipelor. Până atunci, vom avea două trepte de preţuri pentru bilete, iar cei care se grăbesc vor putea să beneficieze de reducerile early bird”, a spus Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal pot fi cumpărate de pe site-ul entertix.ro. Sports Festival a pregătit două etape de achiziţie a biletelor: early bird şi bilete cu preţ întreg.

Fanii fotbalului pot beneficia de preţuri reduse până în data de 15 mai inclusiv. Copiii sub 7 ani vor putea avea acces la meci fără bilet, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult şi nu vor avea loc dedicat.

Pe Cluj Arena, la tribuna 2, va fi amenajată Family Zone, un spaţiu dedicat familiilor cu copii care vin la meci. În Family zone se pot achiziţiona minim 2 bilete şi maxim 5 şi este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani în grup.

Preţurile biletelor în zona destinată familiilor vor fi foarte accesibile: 25 lei în etapa Early Bird, iar preţul întreg va fi 35 de lei.

PREŢ BILETE All Stars Romania vs. Galatasaray Legends:

Peluză: 20 lei (Early Bird), 30 lei (preţ întreg);

Tribună 2: 40 lei (Early Bird), 70 lei (preţ întreg);

Tribună 1: 60 lei (Early Bird), 90 lei (preţ întreg);

Family Zone: 25 lei (Early Bird), 35 lei (preţ întreg).

În cadrul Sports Festival au mai fost organizate două mari meciuri demonstrative de fotbal, ambele pe Cluj Arena: Generaţia de Aur vs. Barca Legends (2018) şi meciul de retragere al lui Adrian Mutu, World Stars vs. Team Romania (2022).

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2023 la cea de-a patra ediţie şi va avea loc în perioada 1-4 iunie, în Cluj-Napoca.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...