Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Mayweather a castigat lupta cu De La Hoya

Mult asteptata partida de box dintre Floyd Mayweather junior (foto) si Oscar De La Hoya pentru titlul mondial WBC la categoria semimijlocie a fost cistigata de primul dupa o decizie surprinzatoare a celor trei arbitri.

Desi Oscar De La Hoya a dominat aproape total lupta pe durata celor 12 reprize si si-a tinut adversarul in corzi sau in colturi, arbitrii au dat o victorie la limita, 2-1, pentru Mayweather, cel care preia astfel centura de campion mondial WBC la categoria semimijlocie.

De La Hoya a inceput in forta partida si a pus stapinire pe centrul ringului cedind foarte rar initiativa in timp ce Mayweather a alergat in jurul adversarului si a incercat sa puncteze mai clar dar aceasta tactica nu i-a iesit.
Mai mult, cine se astepta la un final dominat de Mayweather pe o scadere de forma fizica a lui De La Hoya s-a inselat, campionul conducind chiar si in ultimele runde ostilitatile.

Cu toate acestea, doi dintre cei trei arbitri l-au indicat invingator destul de clar pe Mayweather, doar primul dintre cei trei arbitri indicindu-l invingator pe De La Hoya cu 115-113.

Citeste mai multe!