Masuri speciale de securitate la Rapid – Poli Timisoara

Derbiul primei etape a mini-returului Ligii I la fotbal, partida dintre Rapid şi Politehnica Timişoara, se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova (in imagine) iar giuleştenii iau toate măsurile pentru a evita incidentele.

Meciul de duminică seară este aşteptat cu mult interes dar conducerea Rapidului, în calitate de organizatoare, îşi face mari probleme în ceea priveşte posibilitatea de a menţine ordinea în interiorul arenei.

Este ştiută deja adversitatea craiovenilor faţă de formaţiile bucureştene dar, de săptămâna trecută, de la incidentele din timpul partidei amicale dintre Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, oltenii au probleme şi cu reprezentanţii sau jucătorii clubului bănăţean.

Directorul rapidiştilor, Constantin Zotta, a afirmat că echipa pe care o reprezintă trebuie să preîntâmpine orice incident care ar putea aduce o nouă sancţiune Rapidului, clubul organizator al meciului, şi pentru acest lucru giuleştenii au hotărât să împartă stadionul în trei părţi.

Fanii Rapidului vor sta la tribuna a doua, suporterii timişoreni vor ocupa un sector din peluza nord iar microbiştii din Craiova care vor dori să urmărească meciul au rezervat sectorul de la tribuna I situat deasupra tunelului care duce la vestiare.

între cele trei zone ocupate de suporteri vor exista alte trei zone destul de mari care vor fi închise pentru a nu permite contactul direct între galerii.

Stiri recente

Iga Swiatek, regina tenisului! Pe ce loc e acum Simona Halep în clasamentul WTA

Iga Swiatek s-a detaşat mai mult în fruntea clasamentului WTA, după ce a câștigat și turneul de la Roma....