Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Masuri speciale de securitate la Rapid – Poli Timisoara

Derbiul primei etape a mini-returului Ligii I la fotbal, partida dintre Rapid şi Politehnica Timişoara, se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova (in imagine) iar giuleştenii iau toate măsurile pentru a evita incidentele.

Meciul de duminică seară este aşteptat cu mult interes dar conducerea Rapidului, în calitate de organizatoare, îşi face mari probleme în ceea priveşte posibilitatea de a menţine ordinea în interiorul arenei.

Este ştiută deja adversitatea craiovenilor faţă de formaţiile bucureştene dar, de săptămâna trecută, de la incidentele din timpul partidei amicale dintre Universitatea Craiova şi Poli Timişoara, oltenii au probleme şi cu reprezentanţii sau jucătorii clubului bănăţean.

Directorul rapidiştilor, Constantin Zotta, a afirmat că echipa pe care o reprezintă trebuie să preîntâmpine orice incident care ar putea aduce o nouă sancţiune Rapidului, clubul organizator al meciului, şi pentru acest lucru giuleştenii au hotărât să împartă stadionul în trei părţi.

Fanii Rapidului vor sta la tribuna a doua, suporterii timişoreni vor ocupa un sector din peluza nord iar microbiştii din Craiova care vor dori să urmărească meciul au rezervat sectorul de la tribuna I situat deasupra tunelului care duce la vestiare.

între cele trei zone ocupate de suporteri vor exista alte trei zone destul de mari care vor fi închise pentru a nu permite contactul direct între galerii.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: