Masuri de securitate la Oltchim – Ferencvaros

Echipa feminină de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.15, pe teren propriu, pe Ferencvaros Budapesta în manşa tur a semifinalelor Cupei Cupelor iar pentru ca partida să aibe loc în condiţii foarte bune Jandarmeria Română a făcut cunoscute astăzi măsurile speciale printr-un comunicat oficial.

Partida Oltchim – Ferencvaros este considerată una cu un grad ridicat astfel măsurile de ordine vor fi luate cu ajutorul unui contingent de cel puţin 150 de jandarmi din Râmnicu Vâlcea.

Suporterii vor avea acces în Sala Traian începând cu ora 14.30 iar aceştia sunt rugaţi să respecte toate precizările făcute pentru prevenirea şi combatarea violenţei, să utilizeze întregul timp avut la dispoziţie pentru intrarea în sală astfel încât să se evite aglomeraţia, să dea dovadă de calm şi să nu se simtă lezaţi de controalele efectuate la filtrele de control.

Suporterii vor putea intra în sală pe la intrările 2 şi 4 în timp ce galeria lui Oltchim va folosi intrarea 6 iar galeria oaspete intrarea 7. Trebuie însă reţinut că nu se va permite accesul oamenilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a celor care au interdicţie şi nu se va permite intrarea în sală cu băuturi alcoolice, petarde, substanţe explozive sau fumigene, băuturi răcoritoare, materiale dure, etc., şi se va interzice aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi arborarea de inscripţii, bannere, embleme sau alte materiale cu diferite mesaje ce incită la denigrarea ţării şi a naţiunii, la ura naţională, rasială sau religioasă, cu conţinut obscen sau antisemit.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...