Eugen Neagoe: Ne vom juca sansa in fata Rapidului

Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Eugen Neagoe (foto), a declarat, imediat dupa victoria obtinuta de echipa sa in Cotroceni, scor 1-0, in fata echipei FC National, ca jucatorii sai nu au facut un meci foarte reusit, insa importante sunt cele 3 puncte obtinute in deplasare.

“Am castigat meritat, diferenta trebuia sa fie mai mare. Jocul de azi al echipei noastre a suferit, dar importante sunt punctele obtinute”, a declarat Neagoe.

Referitor la meciul impotriva Rapidului, de miercuri, din Cupa Romaniei Timisoreana, antrenorul Pandurilor a declarat ca formatia antrenatat de Razvan Lucescu are prima sansa, insa echipa sa va da totul pentru calificare.

“Ne vom juca pana la final acea mica sansa pe care o avem, mai ales ca nu am pierdut nici un meci in fata lor in acest sezon”, a avertizat antrenorul Pandurilor.

Antrenorul gazdelor, Sorin Cartu, a contestat prestatia arbitrului Teodor Craciunescu, pe care l-a acuzat, la finalul partidei, ca a venit “la combinatii”.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...