Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Masuri de securitate la meciul Romania-Slovenia

Conducerea Consiliului Judetean Timis doreste sa achizitioneze un sistem de supraveghere video, cu 16 camere, care vor monitoriza partida din preliminariile Euro 2008 România-Slovenia, pe langa acest sistem planul prevede si amenajarea unei sali de oaspeti, un covor de protectie pentru o parte din pista: „Stadionul acesta este de categoria a doua. La noi nu au fost probleme mari cu violentele, dar oricum aceste camere de supraveghere trebuiesc montate pentru ca asa cer reglementarile UEFA. Nu sunt lucruri foarte mari, dar trebuie sa le facem daca vrem sa gazduim meciuri internationale. Oricum, daca trecem examenul cu Slovenia, avem sanse mari sa prindem si meciul cu Olanda”.

Partida România-Slovenia, din preliminariile EURO 2008, va avea loc la Timisoara pe stadionul Dan Paltinisanu pe data de 6 iunie.

Partida România-Slovenia, din preliminariile EURO 2008, va avea loc la Timisoara pe stadionul Dan Paltinisanu pe data de 6 iunie.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: