Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Marius Şumudică a semnat cu Rizespor și rămâne în Turcia

Marius Şumudică (49 de ani) a semnat cu Rizespor un contract valabil pentru un sezon şi jumătate.

Şumudică a ajuns la o înţelegere cu formaţia din Turcia. Luni seara, preşedintele clubului Çaykur Rizespor confirmase pentru NTV discuţiile cu Marius Şumudică: „Am avut o conversaţie cu Sumudica. Nu am semnat încă un contract cu el, dar ne-am pus de acord în proporţie de 90%” a explicat Hasan Kartal pentru sursa citată. După ce a câştigat titlul cu Astra Giurgiu, în 2016, tehnicianul a plecat în Turcia, la Kayserispor. Apoi, a condus echipa saudită Al Shabab.

„Am semnat pe un an şi jumătate. Sper ca anul acesta să rămânem în prima ligă, iar anul viitor să ne batem la primele 10 locuri. Mie îmi plac provocările, sper să reuşesc şi aici. Vom juca două meciuri grele. Eu ajung vineri, iar sâmbătă jucăm cu Istanbul Başakşehir, iar după aceea vom juca cu Fenerbahce. Vom încerca să luăm ceva. După aceea începe campionatul pentru mine şi trebuie să facem toate eforturile ca această echipă să nu mai aibă probleme şi să nu mai fie pe un loc fierbinte în clasament.

Este foarte important că această ofertă a venit imediat şi am luat-o în calcul. Sper ca împreună cu jucătorii şi toată lumea implicată să facem rezultate notabile şi să ne bucurăm la finalul anului că avem posibilitatea să formăm o nouă echipă care să se bată la primele 10 locuri. Ceea ce am realizat la Gaziantep îmi doresc să realizez şi la Rizespor”, a declarat antrenorul pentru Gazeta Sporturilor.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: