Sensibilitatea din sedintele foto nou-nascuti

Sensibilitatea din sedintele foto cu nou-nascuti

Sedintele foto nou-nascuti sunt foarte cautate. Aceste fotografii sunt special create pentru a avea o amintire vie in viata oricarei familii. Sedinte foto nou nascuti sunt pline de emotii positive, de sensibilitate, de iubire neconditionata care se observa pe chipul celor doi parinti.

Sedintele foto nou-nascuti scot in evident gingasia bebelusul in primele lui zile de viata, pentru ca aceste fotografii ar fi indicat sa se realizeze in primele 12 zile de la nasterea bebelusului.

Fotografiile se pot face si impreuna cu parintii daca acestia doresc sa se regaseasca si ei in fotografii. Emotiile pe care le au partenerii se transmit si fotografului, acestea sunt printre cele mai importante momente din viata unui cuplu, acel copil mult dorit. Un copil este un dar divin, dar si implinirea unei familii.

Sedintele foto  nou-nascuti ajuta la pastrarea amintirilor, la retrairea emotiilor din acea perioada. Pentru parinti aceasta perioada este unica si trebuie memorata, este acea amintire care va  ramana mereu vie in viata de cuplu. Pentru parinti aceasta sesiune foto aduce un plus de valoare in viata lor.

Fericirea fiecarei familii este bebelusul aparut in viata lor. Primii pasi, primele cuvinte, emotiile cand il aveti in brate. Nou-nascutii au nevoie de o atentie mai sporita. Ei cresc si o fac intr-un ritm incredibil de rapid, in primul an veti avea nevoie de mai multe sedinte foto pentru a putea surprinde toate etapele de crestere ale nou-nascutului, va spunem asta din experienta.

Aceste sesiuni foto mereu va vor surprinde si va vor incanta de fiecare data cand il veti vizualiza. Veti retrai acele momente frumoase din viata dumneavoastra, momente pline de emotii positive si de sensibilitate, de iubire si daruire.

Opinia despre sedintele foto este adusa din Australia si Statele Unite ale Americii iar aceste sesiuni foto au luat foarte repede amploare si in alte tari. Cu aceste poze parintii sunt foarte multumiti de memorarea unor perioade atat de speciale din viata lor.

Metoda noastra pentru sedintele foto nou-nascuti

Sedintele foto nou-nascuti efectuate in studioul nostru se realizeaza in Bucuresti. Ideal ar fi ca aceste fotografii sa se planifice pana in cele 12 zile de la nasterea nou-nascutului pentru ca unele poziții, gesturi sau expresii nu mai pot fi reproduse cand bebelusul se apropie de prima luna a vietii. Sedinta foto poate dura intre 2 si 3 ore.  Noi sugeram partenerilor sa isi reserve cateva ore pentru ca fotograful sa poata realiza toate fotografiile propuse. Va sugeram sa va relaxati si sa ne oferiti permisiunea de a crea imagini frumoase impreuna cu nou-nascutul dumneavoastra. Uneori, bebelusii nu coopereaza asa cum vrem, vor plange, si ne pot intarzia, dar sunt normale aceste lucruri.

Aspectul studioului pentru realizarea sesiunii foto

In studioul nostru gasiti o gama larga de fundaluri dar si o recuzita impresionanta si anume : bentite, caciulite, palarii, blanite, cosuri, valize si multe altele de care le veti indragii. In studioul nostru aveti parte de 3 infasari si 3 hainute, 6-7 fundaluri in diverse cosulete, patuturi si pe burtica Fotografiile se realizeaza intr-un mediu curat, atat pentru bebelus cat si pentru parinti.

Ca bebelusul sa stea in pozitiile recomandate de noi ar trebui ca acesta sa fie cat mai linistit, poate chiar sa si doarma. Statistic vorbind este perioada in care bebelusii inca dorm mult si profund si pot fi asezati in pozitiile mult dorite.

In cadrul sedintei foto newborn, vom incerca sa trecem prin toate aceste cadre, sa schimbam pe cat posibil costumasele bebelusului si culoarea materialelor. Fotografiile pentru nou-nascuti se realizeaza in anumite cadre, cu lumina studiata si un mediu controlat pentru ca fotografiile sa aiba un efect de poveste.

 

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...